svačina

Opečená bagetka s krémovým sýrem a hruškami

Ingredience

  • bio bagetka
  • 2 lžíce bio olivového oleje
  • 2 bio hrušky
  • hrst bio vlašských ořechů
  • hrst bio lískových ořechů
  • 300 g bio čerstvého sýra typu ricotta
  • lžíce bio medu

Postup

Bagetku nakrájejte na plátky, které z obou stran potřete olivovým olejem a rozložte je na plech vystlaný pečicím papírem. Při teplotě 180 stupňů je pečte v troubě přibližně 5 minut, dokud nezezlátnou. Hrušky omyjte, rozkrojte napůl, zbavte jádřinců a nakrájejte na tenké plátky. Na pánvi si rozehřejte máslo, hrušky orestujte a přidejte nahrubo nasekané vlašské a lískové ořechy. Opečené bagetky potřete sýrem smíchaným s medem, poklaďte hruškami s ořechy a podávejte.


Nehodnoceno

Please rate this