Menu
O ekozemědělství
O kampani
Videa
Fotogalerie
Články
Minulé ročníky
Kalendář akcí
Recepty
Kontakty
Články
Sezóna medvědího česneku je tady. Víte, proč má přezdívku „medvědí“ a jak ho využijete v kuchyni?
Zapomeňte na chvíli na dušenou mrkev, kapustu i zelí a přivítejte ve své kuchyni...
Mrkev nejen jako ingredience do vývaru. Připravte si ji na vícero způsobů
Oblíbená kořenová zelenina, která má v našich kuchyních široké využití. Řeč je o karotce, která...
Lahodný pečený čaj pro pohádkový odpočinek do studených dnů
Nenechte si zkazit náladu chladnými a sychravými dny. Pokud zimě příliš neholdujete, zkuste si...
Houbový kuba – klasika, která skvěle zapadne i do moderního vánočního menu
Kroupy – téměř zapomenutá surovina, na kterou si mnoho z nás vzpomene přinejlepším těsně před...
Vánočka – pletené dílo, které nesmí chybět u sváteční snídaně
Představte si to dokonalé ráno během poklidných vánočních svátků, na které všichni tak netrpělivě...
7 jednoduchých tipů pro ještě kouzelnější a pohodovější Vánoce
Tak a zase po roce máme tady Vánoce. Kdo by se také na onen...
Bramborový salát – klenot Vánoc, který na sváteční tabuli nesmí chybět!
Ať už patříte mezi stoprocentní milovníky klasických českých Vánoc, nebo žádné osvědčené tradice nikdy...
Nemáte rádi rybí polévku? Přinášíme 3 tipy na ty nejpopulárnější štědrovečerní varianty
Tradiční staročeská polévka, jak se rybí variantě často přezdívá, se na štědrovečerním menu objevuje...
Víte, co namazat na cukroví a jaké ovocné zavařeniny se hodí nejvíc?
Pomalu se blíží čas Vánoc a vy jistě přemýšlíte nad tím, kdy začnete s pečením...
Všechny články
Menu
O ekozemědělství
O kampani
Videa
Fotogalerie
Články
Minulé ročníky
Kalendář akcí
Recepty
Kontakty