snídaně
Ředkvičková pomazánka s tvarohem
Ingredience
- svazek bio ředkviček
- 250 g bio tvarohu
- bio jarní cibulka
- 2 natvrdo uvařená bio vejce
- hrst bio pažitky
- šťáva z bio citronu
- sůl, bio pepř
Postup
Očištěné ředkvičky nastrouhejte nahrubo, osolte a ve větší misce nechte asi 10 minut odstát. Poté slijte přebytečnou vodu. Přidejte tvaroh, najemno nasekanou pažitku, jarní cibulku a na kostičky nakrájená vejce. Vše důkladně promíchejte, zakápněte citronovou šťávou a dochuťte solí a pepřem. Hotovou pomazánku dejte na 20 minut odležet do lednice a podávejte namazanou na kaiserce či krajíci kváskového chleba. Navrch můžete znovu přidat ředkvičky a vše poctivě zasypat čerstvou pažitkou.