snídaně

Ředkvičková pomazánka s tvarohem

Ingredience

  • svazek bio ředkviček
  • 250 g bio tvarohu
  • bio jarní cibulka
  • 2 natvrdo uvařená bio vejce
  • hrst bio pažitky
  • šťáva z bio citronu
  • sůl, bio pepř

Postup

Očištěné ředkvičky nastrouhejte nahrubo, osolte a ve větší misce nechte asi 10 minut odstát. Poté slijte přebytečnou vodu. Přidejte tvaroh, najemno nasekanou pažitku, jarní cibulku a na kostičky nakrájená vejce. Vše důkladně promíchejte, zakápněte citronovou šťávou a dochuťte solí a pepřem. Hotovou pomazánku dejte na 20 minut odležet do lednice a podávejte namazanou na kaiserce či krajíci kváskového chleba. Navrch můžete znovu přidat ředkvičky a vše poctivě zasypat čerstvou pažitkou.


Nehodnoceno

Please rate this