večeře

Salát s kuřecím masem a hruškou

Ingredience

  • 2 bio kuřecí prsa
  • 4 bio hrušky
  • hrst bio špenátových listů
  • menší bio cibule
  • hoblinky bio parmezánu
  • bio ořechový olej
  • tři lžíce bio olivového oleje
  • tři lžíce bio balzamikového octa
  • sůl, bio pepř

Postup

Balzamikový ocet a oloupanou, najemno nakrájenou cibuli smíchejte v míse. Přidejte oba oleje a dochuťte solí a pepřem. Kuřecí prsa omyjte, osolte, opepřete, nakrájejte na nudličky a dozlatova osmahněte na pánvi. Hrušky rozpulte, zbavte jádřinců a nakrájejte na měsíčky. Oprané špenátové listy smíchejte s hotovým masem, sýrem, hruškami a přelijte dresinkem z oleje, octa a cibule. Salát rovnoměrně rozdělte na čtyři talíře a jednotlivé porce posypte opraženými mandlemi.


Nehodnoceno

Please rate this