oběd

Vepřové kotlety v medovo-česnekové marinádě s hruškou na rozmarýnu

Ingredience

2 bio vepřové kotlety

2 bio hrušky

čerstvý bio rozmarýn

2 lžíce bio medu

3 stroužky bio česneku

bio slunečnicový olej

sůl, bio pepř

Postup

Nejprve si smíchejte med s rozmačkaným česnekem. Osolené a opepřené kotlety potřete připravenou marinádou a nechte alespoň hodinu odpočinout v lednici. Poté maso zprudka opečte na pánvi z obou stran a podlijte troškou vody. Nechte dusit zhruba 20 minut a poté do pánve přidejte rozkrojené hrušky a snítky čerstvého rozmarýnu. Duste s trochou vody dalších zhruba 10 minut - podle tloušťky kotlet. Hotový pokrm podávejte například se šťouchanými brambory.


Nehodnoceno

Please rate this